(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja Tampereelle
Coor

Original publication date 11.2.2019

Haemme kiinteistönhoitajaa vahvistamaan tiimiämme Tampereella. 

Kiinteistönhoitajana vastaat asiakaskohteidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden ylläpito-, huolto-, ja korjaustehtävistä. Työnkuvaan kuuluu kiinteistön teknisten laitteiden toiminnan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, mutta tehtävään kuuluu myös päivystysvuoroja. 

Sinulla on aiempaa kokemusta kiinteistöhuoltotehtävistä, hyvä suomen kielen taito ja tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kiinteistönhoitajan perustutkinto. Olet asiakaspalveluhenkinen ja viihdyt työssä, jossa tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Sinulla on työturvallisuuskortti ja tulityökortti sekä vähintään B-luokan ajokortti. Tehtävässä tulet käyttämään pyöräkuormaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittymishaluisessa työyhteisössä. Liity meidän energiseen joukkoomme ja hae meille töihin nyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Vesa, pirjo.vesa@coor.com. Täytä hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.