(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja, (pääkaupunkiseutu)
Hakunilan Huolto Oy

Original publication date 17.1.2020

Hakuaika 17.01.2020 – 02.02.2020

Hakunilan Huolto Oy on perustettu vuonna 1969; vuodesta 2019 alkaen toimimme Asuma Palvelut -nimellä. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua lähes kahdensadan kiinteistön hoidosta ja siivouksesta. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelumme laadussa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.asumapalvelut.fi.

Haemme nyt joukkoomme osaavia kiinteistönhoitajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat Helsingin ja Vantaan alueella sijaitsevien kiinteistöjen monipuoliset sisä- ja ulkohuoltotyöt. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi yhteystyökykyinen ja sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen ja tietotekniikan perusteiden hallintaa.

Töitä tehdään kokoaikaisesti arkisin pääosin klo 7-15 välillä. Työnkuvaan kuuluu myös säännöllisesti päivystysvuoroja, jonka vuoksi odotamme sinulta valmiutta työskentelemään myös edellä mainittujen aikataulujen ulkopuolella. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan vakaassa ja pitkään toimineessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja työtehtävään. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Oletko etsimämme kiinteistöalan ammattilainen vahvistamaan energistä tiimiämme yhä entisestään? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Hakunilan Huoltoon.