(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja Lohjalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 5.2.2019

Kiinteistöalalla  on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa!

 

Niinpä etsimmekin reippaaseen tiimiimme sopivaa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Lohjan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa kiinteistönhoidon liikekiinteistössä, mutta tarvittaessa uskaltaudut myös raittiiseen ulkoilmaan vaikkapa lumitöihin. Töitä paiskitaan vuorotyönä arkena ja viikonloppuna. 

 

Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus ja aiempaa kokemusta niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta myös kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.


 Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteishoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi