(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja hotelleihin
RTK-Palvelu Oy

Original publication date 15.11.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko kiinteistöhoitajan kokemuksella tai koulutuksella varustettu asiakaspalvelulähtöinen ja itseohjautuva tekijä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA PK-seudulle!

Kiinteistönhoitajana toimit osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon yksikköämme ja työkohteinasi ovat Sokotelin hotellit pääkaupunkiseudulla (Sokos Hotels ja Radisson Blu). Pääset tekemään työtä kansainvälisessä ympäristössä asiakkaiden välittömässä läheisyydessä.
 
 Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat hotellikohteiden toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.
 
Toivomme, että ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava, viihdyt hyvin myös hektisessä ympäristössä. Olet valmis osallistumaan päivystykseen, jolloin töitä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina.
 
Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti. Tehtävä edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitamista.

Työaika on 37,5h/vk ja pääsääntöisesti päivätyötä. Työnkuvaan kuuluu myös päivystys- ja kausiluontoiset työt. 

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).