(Removed from publishing)

Kiinteistöjen ylläpitopäällikkö
Porvoon kaupunki

Original publication date 3.1.2019

Suunnitelmallisen kiinteistönpidon osaaja, tule meille töihin!

Porvoon kaupungin toimitilajohto hakee kiinteistöjen ylläpitopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistöjen ylläpitopäällikön vastuulla on kiinteistöjen huolto, ylläpito sekä kiinteistöjen pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS). Tehtävä on uusi ja sisältää esimiesvastuun neljän henkilön ylläpitotiimissä. Kiinteistöjen ylläpitopäällikkö raportoi toimitilajohtajalle ja on mukana toimitilajohdon johtoryhmässä.

Haettava henkilö tulee olemaan mukana rakentamassa Porvoon kaupungin kiinteistöjen tulevaisuutta, jossa energiansäästö ja hiilineutraalius ovat tärkeitä teemoja, kuten myös talotekniikan tulevaisuuden digitaaliset ratkaisut. Asuntokonsernin valvominen ja omistajaohjaus kuuluvat myös tehtävään.

Tehtävän hoitaminen vaatii useamman vuoden (5-15) kokemuksen rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon tehtävistä, aiempaa esimieskokemusta sekä soveltuvaa teknisen alan koulutusta, esimerkiksi AMK insinööri.

Tehtävässä tarvitaan rakennustekniikan, talotekniikan sekä rakennusalan tuntemusta ja edellytetään kiinteistöjen huollon, ylläpidon ja kehittämisen kokemusta, kuten myös kokemusta sopimuksien tekemisestä ja valvomisesta. Täydennyskoulutusta esimerkiksi energia- ja sisäilma-asioissa sekä kuntotutkimuksissa arvostetaan.

Tehtävään kuuluu esitysten ja raporttien laatiminen ja viestintä, joten sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on tärkeää. Tehtävän hoitamisessa ruotsin ja englannin kielitaito on eduksi.

Etsimme aktiivista, suunnitelmallista ja analyyttistä henkilöä, joka on asiakaspalveluorientoitunut ja neuvottelu- ja yhteistyötaitoinen. Arvostamme kokemusta kestävän kehityksen projekteista, vahvaa kokemusta kiinteistöjen pitkän aikavälin ylläpidon koordinoinnista ja kykyä johtaa tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita.

Tehtävässä on mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työajon kilometrit korvataan täysimääräisesti. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Porvoon kaupungin toimitilajohto vastaa suunnittelun ja rakennuttamisen lisäksi isännöintiin, sisäilma- ja turvallisuusasioihin sekä LVIS- ja korjausrakentamiseen liittyvistä asioista. Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut hoitaa Porvoon kaupungin kiinteistönhoito- ja siivouspalvelutehtävät.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 22.1.2019 klo 15 mennessä alla olevan linkin kautta, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/207137.

Lisätietoja antaa toimitilajohtaja Börje Boström puh. 040 580 4131, borje.bostrom@porvoo.fi