(Removed from publishing)

Kiinteistöhuollon asiakaspalvelija, Hakunilan Huolto Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 8.5.2019

Hakunilan Huolto Oy (Asuma Palvelut) on perustettu vuonna 1969. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua noin sadasta kiinteistönhuolto- ja siivouskohteesta sekä isännöintikohteesta. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelumme laadussa. Lisää yrityksestä osoitteessa www.asumapalvelut.fi.

Haemme nyt joukkoomme reipasta asiakaspalvelijaa vahvistamaan tiimiämme Vantaan Hakunilassa sijaitsevaan toimistoomme kesäkaudeksi 2019.

Asiakaspalvelijana työtehtäviisi kuuluvat erilaiset kiinteistöhuollon asiakaspalvelutehtävät niin kasvotusten, puhelimessa kuin sähköpostin välitykselläkin. Monipuoliset työtehtävät sisältävät muun muassa vikailmoituksien käsittelyä, asiakirjojen luovutusta sekä postin käsittelyä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä tarkkaa ja tunnollista työotetta. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen kiinteistöhuolto- tai isännöintiyrityksessä työskentelystä. Kuitenkin tätäkin tärkeämpää on toimeen tarttuva, joustava ja työtä pelkäämätön asenne. Sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja nautit asiakkaiden kohtaamisesta. Odotamme, että sinulla on tietotekniset perustaidot ja erityisesti arvostamme Tampuuri-ohjelmiston käyttökokemusta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen ainakin kesäkauden 2019 loppuun asti. Töitä tehdään arkisin pääosin klo 8-16 välillä, yhteensä 37,5h/viikko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Hakunilan Huolto Oy:n.