(Removed from publishing)

Kiinteistöassistentti - Helsinki
Sponda

Original publication date 14.6.2019
Sponda Plc is one of Finland’s largest real estate investment companies specialising in commercial properties in Finland’s largest cities. Sponda’s business concept is to own, operate and develop office and retail properties into environments that promote our clients’ success
Etsimme asiakkaallemme Sponda Oy:lle kiinteistöassistenttia vakituiseen työsuhteeseen heidän Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoon. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. Kiinteistöassistentin tehtävä pitää sisällään liiketilojen vuokrasopimusten hallinnointia, varasto-, pysäköinti-, terassi- ja työntekijälokeroiden vuokrasopimusten hallinnointia, vuokrareskontran maksuliikenne, yhteyshenkilönä toimiminen laskutusasioissa, etukäteen maksettujen takuiden ja vuokrien hallinta, raportointia, yhteistyö eri sidosryhmien kanssa ja tiimin koordinaattorin sijaisena toimiminen. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta sekä sopivaa kaupallista koulutusta. Työotteeltasi olet toimeen tarttuva ja vastuuntuntoinen, lisäksi olet numerotarkka ja huolellinen työssäsi sekä omaat hyvät tiimityötaidot. Työyhteisö on kansainvälinen ja yrityksen virallinen kieli on englanti, joten suomen ja englannin kieli sujuvat sinulta luontevasti.IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet nopea oppimaan myös uusia järjestelmiä.
Asiakkaamme Sponda tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kannustavan ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä uralla. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, olethan yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten tiistaina 18.6. klo 12-13. Kiinnostuitko kiinteistöassistentin tehtävästä? Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 24.6. mennessä kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.