(Removed from publishing)

Kielitaitoinen palveluasiantuntija (Contact Center) kesäksi Sato Oyj:lle Helsinkiin
Academic Work

Original publication date 15.3.2019
Etsimme Saton asiakaspalveluun kielitaitoista ja ratkaisukeskeistä palveluasiantuntijaa, jolla on tiimityöskentelytaidot hallussa. Jos olet kerryttänyt jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja olet kiinnostunut työskentelemään kiinteistöalan näköalapaikalla, saatat olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue tehtävästä lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista palveluasiantuntijaa Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi SATOn asiakaspalvelussa ovat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät puhelimitse, sähköpostitse sekä Facebookin ja Chat-kanavan kautta. Autat asiakasta positiivisella, ratkaisukeskeisellä sekä ihminen ihmiselle asenteella. Työympäristössä on tekemisen meininki, eikä päivät varmasti käy tylsäksi. Asiakas on Satolle se tärkein.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, jossa työntekijöitä arvostetaan ja huumoria riittää. Tehtävään on hyvä perehdytys, joka kestää kaksi viikkoa. Kollegojen ja esimiesten tuki on aina saatavilla myös perehdytyksen jälkeen. Perehdytysaikana työskentely on kokoaikaista. Meille on tärkeää, että kaikki onnistuvat!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Contact Centerissä työskentelystä, se on isoksi eduksi. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset rohkeutta ja ratkaisukeskeisyyttä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet ulospäinsuuntautunut ja huumorintajuinen, viihdyt tiimityössä ja pystyt työskentelemään paineen alla. Hyvä tietotekninen osaaminen sekä sujuva suomen, englannin ja somalin kielen taito ovat vaatimuksena tehtävään.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi/merkonomi)
* Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
* Rohkea ja ratkaisukeskeinen työote, sekä asiakaspalveluhenkinen asenne
* Hyvät tietotekniset taidot
* Sujuva suomen, englannin ja somalin kielitaito, muu kielitaito (etenkin arabia) eduksi

Aiempi kokemus Contact Centeristä ja puhelintyöstä on ehdoton etu. Tärkeintä on kuitenkin vahva halu työskennellä tehokkaassa toimintaympäristössä ja palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 13.5.2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 30.9.2019 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Sato tarjoaa asiakkailleen vuokrakoteja palvelulla. Yritys rakennuttaa, ostaa ja korjaa kaupunkikoteja, joissa asiakkaiden on turvallista, huoletonta ja mukavaa elää ja olla. Sato omistaa lähes 26 000 asuntoa. Saton palvelulupaus on Koti kuten haluat, ja Asiakas ensin -palvelumalli ohjaa kaikkea toimintaa.