(Removed from publishing)

Key Account Manager, Vaccines
GSK

Original publication date 5.3.2019

Oletko etsimämme motivoitunut ja energinen tiimipelaaja GSK:n rokotetiimin uudeksi avainasiakaspäälliköksi?

Rokotteiden avainasiakaspäällikön (KAM) tehtävänä on vastata GSK:n rokoteportfolion vapaavalintaisten rokotteiden myynnistä Länsi-Suomen alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä vastuualueittesi terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kouluttaen ja tukien hoitajia ja lääkäreitä terapia-alueesi tuotteiden käytössä.

Vastuullasi on yhteistyökumppanuuksien ylläpitäminen ja rakentaminen julkisella ja yksityisellä terveydenhuoltosektorilla sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen.  
Olet tuoteasiantuntijamme asiakasrajapinnassa ja käyt jatkuvaa dialogia asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseksi. Vastaat rokotehoitajien ja infektiolääkärien kouluttamisesta, asiakastapaamisista ja -tilaisuuksista. Kehität menestyksekkäästi ja pitkäjänteisesti yhteistyötä ketjujen ja muiden rokotetoimijoiden kanssa luoden uusia toimintatapoja. Tulosten aikaansaaminen edellyttää päivittäisiä asiakaskohtaamisia sekä strategista ajattelua. Myyntialueenasi on Länsi-Suomi (sekä joitakin fokusalueita Keski- ja Pohjois-Suomesta).  Olet osa rokotteiden isompaa tiimiä ja raportoit tehtävässä rokotteiden terapia-aluejohtajalle.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa (esim. terveydenhuollon tai kaupallinen) koulutusta sekä katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen rokotteiden parissa tai lääketeollisuudesta.
Etsimme tavoitteellista, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista henkilöä, joka viihtyy myynnillisessä roolissa terveydenhuollon ammattilaisten parissa ja haluaa tehdä yhteistyötä sisäisten ja erityisesti ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tunnet omaksesi roolin, jossa seurataan tuloksia, mutta pääset myös itse vaikuttamaan siihen miten tavoitteet saavutetaan.

Miksi sinä?

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Muutaman vuoden kokemusta myynnistä, asiakassuhteiden hoidosta ja asiakasvastuusta  
  • Kykyä keskustella tieteellisistä ja lääketieteellisistä aiheista ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa
  • Kokemusta projektinhallinnasta ja liiketoimintasuunnitelman luomisesta sekä seuraamisesta
  • Kykyä priorisoida ja koordinoida useita tavoitteita ja projekteja liiketoiminnan muuttuvien tarpeiden mukaan
  • Erinomaisia viestintätaitoja kirjallisesti ja suullisesti suomeksi ja englanniksi
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä hyödyntää järjestelmiä työssä

Eduksi katsomme

  • Kokemuksen myyntityöstä lääkealalla ja yksityisen terveydenhuollon asiakaskentän tuntemisen
  • Työkokemuksen rokotteiden parissa

Miksi GSK?:

Meillä GSK:lla pääset mukaan kehittämään ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti. Tule tekemään merkityksellistä, kiinnostavaa ja vaihtelevaa työtä laadukkaiden tuotteiden parissa. Työ GSK:lla on aidosti kansainvälistä ja pääset mukaan osaavaan ja dynaamiseen tiimiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, panostamme osaamisesi kehittämiseen ja huomioimme projektien suhteen myös henkilökohtaiset kiinnostuksenkohteesi. Työsuhde on vakituinen.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruiter Teea Kuusimurto: teea.t.kuusimurto@gsk.com. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on 17.3.2019 ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.