(Removed from publishing)

Kesätyöpaikat 2019 yli 18-vuotiaat, Osuuskauppa Maakunnan ravintolat ja hotellit
Osuuskauppa Maakunta, ravintola- ja hotellitoimipaikat

Original publication date 2.1.2019

Haemme yli 18-vuotiata kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin.
Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, kerroshoitajan ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolat (Hesburger, Kaema), Lähi-ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Ravintola Pitkä Taneli, Ravintola Hospo, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Odotamme Sinulta
- vähintään 18 vuoden ikää kesätyön alkaessa
- ystävällistä ja innostunutta asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta
- halua oppia uusia asioita

Tarjoamme Sinulle
- monipuolisen kesätyön
- uusia kokemuksia
- Osuuskauppa Maakunnan hyvät henkilöstöedut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

Osuuskauppa Maakunta on menestyvä, kehittyvä ja hyvässä kasvussa oleva alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, polttonestekauppa sekä matkailu- ja ravitsemistoiminta. Toimialueemme on Kainuun talousalue. Myyntimme v. 2017 oli 205 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 450 ihmistä.

Hakemukset pyydämme lähettämään 10.3.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella.
Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa Maakunnan ravintola- ja hotellitoimipaikkoihin. Valitse hakemukselta 1-3 toimipaikkaa, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä. Kaupan toimipaikkoihin (prisma, s-marketit, salet, sokos) haetaan toisen ilmoituksen kautta.

Haastatteluun valituille lähetämme tiedon hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin 29.3. mennessä.