(Removed from publishing)

Kesätyöntekijöitä siivoukseen ja ulkoaluetöihin Rovaniemelle
RTK-Palvelu Oy

Original publication date 11.3.2019

Kesätyöpaikkoja Rovaniemen yksikössä

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksessa ja kiinteistöhuollossa asiakaskohteissamme. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuskiinteistöihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät.

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kiinteistöhuollon tehtävissä ajokortti ja kokemus viher- ja ulkoalueidenhoidosta on plussaa. Haastatteluun kutsuttavilla tulee olla sujuva suomen kielen taito ja fyysisen työn vaatima kunto. Mainitse hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti kiinteistöhuollon vai siivoustehtävään. Mainitse myös ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla palveluesimies Hanna Pieskä hanna.pieska@rtkpalvelu.fi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 11.4.2019.