(Removed from publishing)

Kesätyöntekijöitä Rovaniemelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 11.2.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA Rovaniemen alueelle! 

 

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin.Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 6 alkaen. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus olisi suotavaa. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/tyonhakijat klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Voit myös tutustua Lassila & Tikanojan kesätyövideoihin ja vinkkeihin osoitteissa:

  • www.youtube.com/lassilatikanoja
  • https://tyopaikat.oikotie.fi/tyontekijalle/artikkelit/mainettaan-monipuolisempi-siivoustyo

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!