(Removed from publishing)

Kesätyöntekijöitä raksalle Jyväskylään!
Barona Rakennus Oy

Original publication date 14.2.2019

Etsimme kesätyöntekijöitä raksalle Jyväskylään! Mikäli olet kevyen rakennuskokemuksen omaava tai rakennusalan opiskelija tai muuten vaan innostunut rakennusalasta, laita meille hakemus!

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme jälleen useita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Jyväskylän ja lähialueiden rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi.

Tarjolla on mm. maanrakentajan, aputyöntekijän ja kirvesmiehen paikkoja.

Barona Rakennus on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta mutta katsomme ne eduksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30. Kesätyöhaku päättyy 31.3. mutta huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti
Eduksi luettavat asiat: Rakennusalan opiskelija