(Removed from publishing)

Kesätyöntekijöitä myynnin tehtäviin, Joensuu
ManpowerGroup Solutions

Original publication date 8.1.2019
ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

 

Kesätyöpaikka isossa yrityksessä huippusijainnilla ja tehtävä, josta on sinulle varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa! Siistiä sisätyötä rennolla ilmapiirillä ja joustavilla työajoilla. Takuuvarma tuntipalkka satoi tai paistoi ja lisäksi kannustava malli lisäansoihin. Esihenkilön tuki koko kesän ajan ja paljon uutta kokemusta maailmanluokan asiakaskohtaamisten parista. Nämä ja paljon muuta meiltä Mämppäriltä!

Etsimme kesätyöntekijöitä myynnin tehtäviin Joensuun toimipisteeseemme.

Onko haaveissasi ura myynnin parissa tai jopa myynnin johtotehtävissä? Meiltä saat huikean startin urapolullesi ja työkokemusta, josta on vain ja ainoastaan hyötyä!

Mutta sehän on pakkomyyntiä tyrkyttämällä ja pelkällä provikkapalkalla – REALLY?

Kesätyö Mämppärillä myynnin tehtävissä tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi ja myynnin ammattilaiseksi. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua. Työ on mahdollista oppia nopeasti ja onnistumisia pääsee tuntemaan heti alkumetreiltä saakka.

Esimiehemme ovat alansa ammattilaisia ja he tarjoavat sinulle jatkuvan tuen sekä konkreettiset neuvot. Tarvitset siis vain reipasta mieltä ja halun oppia – Tämän jälkeen mahdollisuutesi ovat rajattomat!

Puhelinmyyjäksi en ainakaan ryhdy – Anna pikkusormi ja se vie koko käden.

Taustallasi ei ole meille merkitystä, vaan ennen kaikkea oppimishaluinen ja positiivinen asenne ratkaisevat. Meillä on myyntitiimissä kaikenlaista porukkaa, joten sovit varmasti joukkoon. Porukasta löytyy niin opiskelijoita, sivutyötä tekeviä kuin myös 10 vuotta puhelinmyyntiä tehneitä alan rautaisia ammattilaisia.

Saat takuuvarman tuntipalkan satoi tai paistoi sekä tietysti aina lisäansioita omaan suoriutumiseesi perustuen. Työskennellä voit arkisin klo 9-20 välillä ja halutessasi myös lauantaisin. Tämä työ joustaa mukanasi ja voit räätälöidä sekä jaksottaa oman työpäiväsi juuri sinulle sopivaksi – Aikaa jää varmasti myös aurinkoisesta kesästä nauttimiseen.

Työt alkavat joustavasti toukokuun alussa palkallisella koulutusjaksolla ja kestävät pääasiassa elokuun loppuun.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan niin soittele rekrytointitiimillemme puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä tai laita viestiä osoitteeseen cc.rekrytointi@manpowergroup.fi. Vastaamme ja autamme mielellämme!

Hae myynnin tulevaksi tähdeksi viimeistään 3.2.2019 osoitteessa manpower.fi

Järjestämme tutustumispäivän Joensuun toimistollamme 24.1. klo 14-15, johon kaikki Mämppäristä kiinnostuneet ovat tervetulleita! Ohjelmaan sisältyy lyhyt tietoisku meistä sekä tutustuminen toimistoomme ja tekijöihimme. Osoite on Telitie 1, 80100 Joensuu. Tule alakerran Vaasan leipomo-kahvilan tiloihin odottamaan, josta tutustumispäivä starttaa. Erillistä ilmoittautumista sinun ei tarvitse tehdä. Tule yksin tai kavereiden kanssa tutustumaan ja huomaamaan, että kesätyö meillä on huippujuttu. Tervetuloa! 

#maailmanluokanasiakaskohtaamisia #maailmanluokanurapolkuja #oikeitatöitä

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!

Käy tsekkaamassa meininkiämme myös somessa:

https://www.facebook.com/MGSCCSuomi/

https://www.instagram.com/mgsccsuomi/