(Removed from publishing)

Kesätyöntekijöitä asiakaspalvelukeskukseen Joensuuhun
Barona Joensuu

Original publication date 2.1.2019

Oletko sinä tuleva kesätyöntekijämme Tiedepuiston asiakaspalvelukeskukseemme?
Haluatko oppia laadukkaan asiakaspalvelun ja modernin myynnin salat ja kehittyä kesän aikana
teleoperaattorialan osaajaksi? Kiinnostaako mahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen?

Työskentelemme teleoperaattoreiden, Telian yritysasiakaspalvelun ja Elisan kuluttaja-asiakaspalvelun ja tilaustenkäsittelyn parissa ja haemme nyt kesätyöntekijöitä ensisijaisesti asiakaspalvelutehtäviin.

Kesätyömme alkavat huhti-toukokuun aikana ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. Hyville tekijöille haluamme tarjota mahdollisuuden jatkaa tehtävissä myös kesän jälkeen, joko koko-tai osa-aikaisesti. Jos olet esimerkiksi opiskelija, tämä voi olla tilaisuutesi tehdä töitä kesän ajan kokoaikaisesti ja jatkaa syksyllä opintojesi ohella!

Mitä työtä teemme ja millaisia henkilöitä etsimme?

Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tiimehin

  • Elisan kuluttaja-asiakaspalveluun
  • Telian yritysasiakaspalveluun

Telian ja Elisan asiakaspalvelutehtävät tarjoavat tekijälleen loistavan mahdollisuuden kehittää asiakaspalvelu- ja ratkaisumyyntitaitojaan. Työsi on ratkaista asiakkaan asia, jonka tiimoilta hän on sinuun puhelimitse yhteydessä sekä samalla kartoittaa asiakkaan mahdolliset muut tuote- ja palvelutarpeet. Työssäsi menestymiseen tarvitset rohkeaa asennetta ja näppärää tietokoneenkäyttöä sekä tiedonhakutaitoa. Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä kaikkiin tehtäviimme on kattava koulutus työsuhteen alussa ja saat täyden tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme.

Työajat ja palkkaus

Kesätyömme ovat kokoaikaisia, 37,5h/vko, mutta kesän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa osa-aikaisena. Tiimimme työskentelevät arkisin klo 8- 19 välillä ja lauantaisin klo 10-16.30. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta. Lisäksi myynneillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausiansioitaan.

Varmista kesätyöpaikkasi ajoissa!

Jätä hakemuksesi vaikka jo tänään, mutta viimeistään 31.1. Olemme sinuun yhteydessä tammikuun aikana etenemisestäsi. Kerrothan hakemuksessasi ainakin seuraavat:

-mistä tehtävästä tai tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut

-vahvuutesi asiakaspalvelukeskus työhön

-aikaisempi kokemus ja osaaminen, josta voisi olla hyötyä

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Voit olla yhteydessä chattimme kautta arkisin klo 10-14 https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/joensuu/ tai puhelimitse rekrytoinnista vastaavaan Jarita Laitiseen 0408382804 arkisin klo 10-15.