(Removed from publishing)

Kesätyöntekijä Schenkerille Lahteen
Academic Work

Original publication date 6.3.2019
Oletko opiskelija ja etsimässä kesätyötä? Jos olet kärsivällinen ja tarkka ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä, tämä voi olla sinun paikkasi. Etsimme nyt kesätyöntekijää Schenkerille asiakaspalvelun ja talletustehtävien pariin. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Kesätyöntekijää Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Schenker Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet tekemään asiakaspalvelua puhelimitse, kasvokkain sekä sähköpostin välityksellä. Lisäksi tallennat rahtikirjoja, tulostat lähetystarroja ja soitat asiakkaille ja sovit toimitusaikatauluista heidän kanssaan.

Tulet toimimaan kahden henkilön kesälomatuuraajana ja kesäkuun ajan tulet saamaan heiltä kattavan perehdytyksen tehtävään, minkä jälkeen toimit itsenäisesti heinä- ja elokuun ajan. Työaika tehtävässä on arkisin kello 11-19.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on opiskelija, joka etsii itselleen kesätöitä. Olet tarkka ja kärsivällinen, sillä työ on pitkälti rutiininomaista työtä. Lisäksi olet paineensietokykyinen, itseohjautuva ja ulospäinsuuntautunut. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesäkuun alusta

Työmäärä: Kokoaika, arkisin klo 11-19

Kesto: Elokuun loppuun

Paikka: Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 06.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
DB Schenker on Euroopan markkinajohtaja raide-, maa- ja yhdistelmäkuljetuksissa. Olemme näkyvimmin esillä kaikilla suurimmilla eurooppalaisilla logistiikkamessuilla ja tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin sopivia kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja. DB Schenker on myös yksi johtavista meri- ja lentorahdin sekä sopimuslogistiikan palveluntuottajista. Edistämme henkilöstömme ammatilliseen ja yksilölliseen kehittymiseen kannustavaa yrityskulttuuria, josta hyötyvät henkilöstön lisäksi myös asiakkaamme. Meitä schenkeriläisiä on yhteensä lähes 100000, ja toimimme 130 maassa.