(Removed from publishing)

Kesätyöntekijä energiahankinnan optimointiin
Tampereen Sähkölaitos Oy

Original publication date 4.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen?

Haemme Energiamarkkinat-yksikköömme

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ ENERGIAHANKINNAN OPTIMOINTIIN 

Toimit monipuolisessa tehtävässä kokeneessa kolmen hengen asiantuntijatiimissä, jonka tuottama palvelu vaikuttaa päivittäin koko konsernimme onnistumiseen. Yhteistyökumppaneitasi ovat mm. Nord Pool, Fingrid, Gasum, Kaasupörssi sekä oman konsernimme voimalaitosten ja verkonkäytön valvojat. Teet energianhankinnan kulutus- ja tuotantoennusteita, joiden perusteella voimalaitoksiamme ajetaan. Seuraat toteutuvaa kulutusta ja tasetta, ohjaat tuotantoa ja optimoit kannattavuutta tekemällä pörssikauppaa energiamarkkinoilla. Pääset tekemään myös vaihtelevia suunnittelu-, valvonta- ja analyysitehtäviä. Tiimissämme työskennellään keskeytymättömässä 12 tunnin päivävuorossa. Olemme suunnitelleet kesätyön alkavan perehdytyksellä 13.5.2019 ja kesätyön jatkuvan 11.8.2019 asti.

Edellytämme sinulta soveltuvia tekniikan tai talouden alan opintoja. Tehtävä sopii hyvin jo maisterivaiheeseen edenneelle opiskelijalle. Kokemus energiamarkkinoista on etu, mutta ei ehdoton vaatimus. Arvostamme hyvää opintomenestystä, omaksumis- ja soveltamiskykyä sekä analysointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Olet yhteistyökykyinen, aloitteellinen, johdonmukainen ja pystyt toimimaan itsenäisesti monitahoisessa toimintakentässä. Viestintätyylisi on selkeä ja siedät hyvin painetta. Energianhallintajärjestelmä on keskeinen työkalusi, joten järjestelmäosaaminen on tärkeää.

Kiinnostuitko? Soittele rohkeasti lisätietoja Energiamarkkinat-yksikön johtajalle Jukka Joroselle, puh. 040 801 6187, parhaimmin tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14.

Hakuaika tehtävään on 1.-28.2.2019. Käsittelemme hakemukset viikolla 10 ja haastattelut on suunniteltu viikolle 11.

 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.