(Removed from publishing)

Kesätyöntekijä AV-asennustehtäviin, pääkaupunkiseutu
Caverion Suomi Oy

Original publication date 14.1.2019

Tulisitko meille oppimaan AV-asentajan töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin. Nyt etsimme kesätyöntekijää AV-asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Harjoittelijan tehtäviin sisältyy AV- ja äänievakuointiasennukset sekä –huoltotyöt.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla on elektroniikka-/automatiikka-/äänialan opintoja käytyinä ja riittää intoa uuden opetteluun sekä hyvään asiakaspalveluun, saatat olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista. Ajokortti on plussaa, muttei välttämättömyys tehtävän hoitamisen kannalta.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 10.2.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

www.caverion.fi