(Removed from publishing)

Kesätyöhaku 2020: ANDRITZ Oy, ANDRITZ Savonlinna Works Oy ja ANDRITZ Warkaus Works Oy
ANDRITZ Oy, ANDRITZ Savonlinna Works Oy ja ANDRITZ Warkaus Works Oy

Original publication date 9.12.2019

Oletko etsimässä kesätyöpaikkaa? ANDRITZ Oy rekrytoi vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä yrityksemme eri toimintoihin ja toimipaikkoihin Suomessa. Kesätyöt vaihtelevat tuotekehityksestä, suunnittelusta, valmistuksesta, teknisestä myynnistä, projektitoiminnoista sekä service-toiminnoista laatuun, ostotoimintoihin, taloushallintoon ja tietotekniikkaan. Olemme erityisen kiinnostuneita energia-, kone-, prosessi-, automaatio- ja kemiantekniikan opiskelijoista. Paikkoja on tarjolla myös kaupallisen alan opiskelijoille ja IT-osaajille. 

Kerro hakemuksessasi, miksi haluat töihin juuri meille, millaisesta kesätyöstä olet kiinnostunut ja mihin ANDRITZ Oy:n toimipaikkaan haluat hakea. Mitä enemmän kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja odotuksistasi, sitä paremmin voimme arvioida soveltuvuuttasi meille. Olemme sinuun yhteydessä, jos sinulle sopivia tehtäviä avautuu.

Mikäli haet lopputyöpaikkaa, lähetäthän hakemuksesi Careers-sivulta löytyvän oman lopputyö-hakulomakkeen kautta. Voit mainita kiinnostuksesi lopputyöpaikasta myös kesätyöhakemuksessasi. Careers-sivulta löydät myös avoimen haun ANDRITZille.