(Removed from publishing)

Kesätyö: IT System Specialist
Telia

Original publication date 7.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telian IT-yksikköön ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Nimeni on Antti Kokko ja vastaan Telia Suomen IT Channel Systems - yksiköstä. Tiimini on joukko huippuosaajia ja hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä uutta tiimipelaajaa joukkoomme Helsinkiin vastaamaan Salesforce -järjestelmän ja sitä ympäröivien applikaatioiden kehityksestä ja ylläpidosta Claudia DevOps -tiimissä.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana saat hoitaa erilaisia IT-järjestelmien kehitykseen ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten partneriemme kanssa ja varmistat, että muun muassa IT-järjestelmien ylläpito toimii tehokkaasti, yhteisesti sovittujen mallien ja prosessien mukaisesti.

Pääset myös ratkomaan IT-järjestelmiin liittyviä teknisiä ongelmatilanteita ja tukemaan sidosryhmiämme ylläpitotyössä. Kehitämme osaamistamme myös jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua esimerkiksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia ehkä ensimmäistä kertaa IT System Specialistin tehtävissä. Pääset näköalapaikalle päätöksenteon ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos esim. on tarve tehdä opintoja työn ohessa.

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • Opiskelee teknisen alan opintoja (esim. tietojenkäsittely/tietotekniikka)
  • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
  • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • Tarttuu rohkeasti toimeen
  • On kiinnostunut toimialastamme
  • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi
  • Plussaksi luetaan ymmärrys ketteristä kehitysmenetelmistä esim Agile, SAFe, DevOps

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.02.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Antille ja kysyä lisää tehtävästä: antti.kokko@teliacompany.com , +358 40 302 2796 arkisin 8-9

 

#teliakesä #VKD19 #salesforce