Kesätyö 2020, Viestintä ja tiedonhallinta
Fingrid Oyj

Original publication date 2.1.2020

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

”Kesätyöntekijän työntekoon suhtaudutaan arvostavasti ja tasapuolisesti. Kesätyöntekijänä pääsin heti mukaan työyhteisöön. Parasta on vastuu ja vapaus tehdä asioita omalla tavalla." Näin viime vuoden kesätyöntekijät kuvailivat kokemuksiaan kesätöistä Fingridillä. Voit tutustua lisää meihin työnantajana oheisesta videosta.

Viestintä- ja tiedonhallintayksikkö vastaa Fingridin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä asiakirjahallinnosta. Yksikössä työskentelee seitsemän työntekijää. Haemme Fingridin viestintä- ja tiedonhallintatiimiin Helsinkiin

arkisto- ja kuvaviestinnästä kiinnostunutta kesätyöntekijää. 

Tehtäviisi kuuluu 

  • M-files kuvapankin kuvien järjestäminen ja asiasanoitus, hakurobotin opettaminen automaattiseen kuvahakuun
  • fyysisen paperiarkiston seulominen ja luettelointi
  • sähköisen arkiston seulominen asiakirja-arkiston osalta ja mahdollisesti osallistuminen sähköisen kirjaamon testaukseen
  • sähköisen sopimusarkiston läpikäyntiä ja seulontaa

Sinulla on 

  • tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi informaatiotutkimuksesta tai arkistoalalta, mieluiten aine- tai syventävien opintojen vaiheessa olevia
  • jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • kykyä ja halua työskennellä innovatiivisessa toimintaympäristössä
  • MsOffice-taidot/hyvät tietotekniset taidot
  • sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito

Arvostamme itseohjautuvaa otetta työhön sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä työtehtävien suorittamisessa. Pidämme arvossa aktiivisuutta ja kehityshalua sekä näkemystä arkistotyön kehittämiseen. Sinulla on iloinen ja reipas meininki ja haluat olla osa työyhteisössämme.

Tehtävän kesto on noin neljä kuukautta ajanjaksolle huhti-syyskuu 2020. Työn aloitus- ja päättymisajasta voidaan neuvotella työnhakijan kanssa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/rekrytointi. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Kivioja puh. 030 395 5267. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista. 

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information