(Removed from publishing)

Kesätoimittaja
Ilta-Sanomat

Original publication date 10.11.2017

Hae nyt kesätöihin Ilta-Sanomiin! Ilta-Sanomat on Suomen luetuin uutismedia, ja meillä hankittu työkokemus auttaa sinua uralla eteenpäin. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä huippujoukkoomme kesäksi 2018. Ilta-Sanomien toimittajat ovat monikanavaisen journalismin kovia ammattilaisia, jotka tekevät Suomen kiinnostavinta sisältöä Ilta-Sanomien verkkopalveluun, printtituotteisiin ja ISTV:hen.

Haemme ensi kesäksi toimittajia, toimitussihteereitä, kuvaajia, videokuvaajia, kuvankäsittelijöitä ja graafikoita uutis-, politiikan-, ulkomaan-, urheilu-, viihde-, viikonvaihde-, kuva-, taitto-, lifestyle- ja tv-toimitukseen sekä Urheilulehteen ja Taloussanomiin. Toimipaikka sijaitsee Sanomatalossa Helsingin keskustassa.

Odotamme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää, aiempaa kokemusta alalta ja verkon sisällöntuotannosta.

Hae tehtävää 7.1.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitä hakemukseen CV ja työnäyte enintään kahdesta julkaistusta jutusta. Liitetiedoston koko voi olla enintään 1 Mt ja muoto .doc, pdf tai .rtf. Jos näyte on nähtävissä verkossa, kirjoita sivuston osoite lomakkeen lisätietoja-kohtaan.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostilla Jaana Louhivuorelta: jaana.louhivuori(at)iltasanomat.fi.