(Removed from publishing)

Kesätöihin Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin
Varma

Original publication date 7.1.2019

Eläkepalveluissa huolehdimme eläkkeiden laskennasta, eläkepäätösten antamisesta ja niiden maksamisesta. Jos työkyky on heikentynyt, etsimme sopivaa polkua työelämässä jatkamiseen ammatillisen kuntoutuksen keinoin, ja jos työhön paluu ei ole mahdollinen sairauden vuoksi, turvaamme toimeentulon työkyvyttömyyseläkkeellä. Tarjoamme asiakkaille osuvaa neuvontaa ja vaivattomia sekä ihmisläheisiä palveluita.

Kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluissa tuemme työelämässä jatkamista tarjoamalla keinoja työkyvyn hallintaan ja eläkemenon säästöön sekä myönnämme työkyvyttömälle eläkkeen. Asiakkaitamme ovat sekä henkilö- että yritysasiakkaat. Toimintamme jakautuu ammatilliseen kuntoutukseen ja työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisemiseen sekä muutoksenhakuun, joka varmistaa ydinprosessien oikeellisuutta ja toimivuutta.

Haemme kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin ketterää ja aikaansaavaa kesätyöntekijää. Tehtäviisi kuuluu erityisesti asiakaspalvelu puhelimitse ja chatissa sekä hakemusten käsittelyyn liittyviä tehtäviä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Soveltuva opintotausta on ammattikorkeakoulu tai korkeakouluopinnot.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä eläkepalvelujen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. pelaamaan strategiapeliä sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legojen avulla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Perinteisen hakemuksen lisäksi voit jättää meille myös videotervehdyksen täällä. Hae kesätyötä eläkepalveluista täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 10.2.2019.