(Removed from publishing)

Kesäksi Espoon IKEA-tavarataloon 2019
IKEA Oy

Original publication date 14.1.2019

IKEA syntyi erään nuoren miehen - nimeltään Ingvar Kamprad - halusta luoda parempi arki tavallisille ihmisille. 75 vuodessa IKEA on kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista brändeistä, mutta silti sen sisin on säilynyt ennallaan: tarjota hyvin suunniteltuja ja kauniita sisustustuotteita niin edullisesti, että mahdollisimman monella on varaa ostaa niitä. Tarjoamme asiakkaillemme inspiraatiota ja mahtavan ostokokemuksen joka kohtaamisella - niin sähköisesti, puhelimitse kuin tavaratalossa.

Kesällä 2018 omat kesätyöntekijämme vastasivat kyselyyn omasta kesätyökokemuksesta ja sen tuloksena kesätyöntekijämme äänestivät meidät viime vuonna voittoon Vastuullisin kesäduuni -kisassa PLUS1000-yritysten sarjassa, ja rakennamme nyt seuraavaa IKEA-kesää.

Haluatko sinä olla osana hienoa IKEA kesää?
 
Meillä pääset mukaan
· oppimaan, kuinka asiakkaasta pidetään huolta yhdessä
· osaksi innostunutta ja kannustavaa porukkaa
· osaksi jotain suurempaa: IKEA-konserni on kansainvälinen yritys, joka työllistää lähes 149 000 henkilöä ympäri maailman. Tämähän saattaa olla ensi askeleesi IKEA-uralla :)
· oppimaan uutta ja tutustumaan mahtaviin tuotteisiimme kuten LACK, BILLY jne.
· kokemaan yllättäviä asioita: meillä työntekijöitä kannustetaan paitsi etenemään myös kokeilemaan erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä
· tasa-arvoiseen työyhteisöön missä saa olla hauskaa ja on sallittua ajatella eri tavalla
· vaikuttamaan siihen, millainen IKEA on tulevaisuudessa.

Tavaratalomme on iso työpaikka, jossa on paljon mahdollisuuksia työskennellä erilaisten kiinnostavien tehtävien parissa. Parhaillaan etsimme nyt kesätyöntekijöitä Espoon tavarataloon ravintolaan, myyntiin, logistiikkaan, asiakaspalveluun ja kassalle.

Ravintolapalveluissamme tarjoamme maistuvaa ja edullista ruokaa maustettuna hyvällä palvelulla ja rennolla tunnelmalla. IKEA Food tiimissä olet tiiviissä asiakaskontaktissa ja vaikutat vahvasti asiakkaan ostospäivän onnistumiseen. Työ on nopeatempoista ja ravintolamaailman monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät sopivat niin aiempaa ravintolakokemusta omaavalle kuin myös innokkaalle uuden oppijalle.

Myyntiosastolla mietit aina askeleen pidemmälle – voisiko asiakkaalle löytyä mukaan täydentäviä tuotteita, tai olisiko mahdollisesti tarvetta monipuolisille palveluvaihtoehdoillemme. Autat asiakasta löytämään heidän tarpeita vastaavat tuotteet laajasta mallistostamme. Olet palvelualtis ja asiakaslähtöinen, opit uusia asioista nopeasti ja selviät haasteellisistakin tilanteista vaivatta. Myynnin työhön kuuluu myös osaston siisteydestä ja myyntipaikkojen tavarantäytöstä huolehtiminen.

Vaihto-ja palautuspisteellä, lasten leikkipaikalla ja kassalla kohtaat valtavasti asiakkaita ja palatkin halusta tehdä heidän vierailustaan tavaratalossa parhaan mahdollisen. Omaat myönteisen asenteen sekä aidon halun tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Rahojen käsittely on tietysti myös vastuullinen ja huolellisuutta vaativa osa kassatyöskentelyä.

Logistiikkatyöntekijät huolehtivat tavarankäsittelystä, tavarantäytöstä varastossamme sekä poimintapalvelusta. Jos olet sinnikäs ja pidät nopeasta tahdista, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva osasto! Trukkikortista on etua, mutta ei ole pakollinen. Osa logistiikan työvuoroista alkaa aamuisin kello 04.00. ja vastaavasti viimeinen työvuoro voi päättyä klo 00:00, joten varmistathan, että työmatka on kellonajoista huolimatta sinulle mahdollinen.

Kaikkiin tehtäviin sisältyy niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin, sillä tavaratalomme ovat auki 7 päivää viikossa. Kohtaat työssäsi jatkuvasti erilaisia ihmisiä, joten olet asenteeltasi palveluhenkinen ja joustava. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi ja iältäsi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.  

Tuntuuko siltä, että juuri sinä tai vaikkapa joku lähipiiristäsi voisi viihtyä kanssamme tulevana kesänä ja kenties pidempäänkin? Kerro hakemuksessasi, miksi haluat töihin IKEA-tavarataloon ja miksi juuri sinä sopisit meille. Kerro mitkä työtehtävät sinua lähinnä kiinnostavat ja mainitse myös sinulle sopiva aloitus- ja lopetusajankohta, koska toivomme osan kesätyöntekijöistämme aloittavan työnsä jo kevään aikana.

Odotamme innolla hakemustasi!

Good LACK!
#ihanaaollatöissä #VKD19 #IKEAkesä