(Removed from publishing)

Kesäharjoittelija, Prosessikemia
Fortum

Original publication date 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kemian alan kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen prosessikemian jaokseen. Prosessikemian jaoksen vastuulla on seurata ja analysoida voimalaitoksen järjestelmien kemiallista tilaa sekä ohjeistaa käyttöä voimalaitoksen kemian säätämisessä. Tarvitsemme työpanostasi ajalle 13.5.-18.10.2020, mutta myös muut ajankohdat ovat sovittavissa.

Tehtävässä toimitaan prosessilaborantin kesälomasijaisena sekä kiireapuna revision aikana. Tehtävään liittyy paljon liikkumista prosessitiloissa, jatkuvatoimisten kemian analysaattorien huoltoa ja ylläpitoa sekä näytteenottoja. Työ on pääosin päivätyötä, joskin vuosihuollossa on mahdollisuus tehdä tilapäistä vuorotyötä. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä pääset tutustumaan ydinvoimalaitoskemiaan ja -prosesseihin. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ohjauksen. 

 

Odotamme sinulta

Olet korkeakouluopiskelija kemian tekniikan tai soveltavan kemian alalta. Sinulla on avoin ja reipas asenne sekä halu oppia uusia asioita. Aikaisempi kokemus ydinvoimalaitoksella työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi omaat hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon. Toivomme mahdollisuutta toimia tehtävässä vuosihuollon loppuun asti. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Minna Mäkiseen, + 358 10 455 3716 tai minna.makinen[at]fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.