(Removed from publishing)

Keräilijä/lähettämötyöntekijä (10 kpl)
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 5.3.2019
Toimenkuva
Haemme Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Tamrolle keräilijöitä ja lähettämötyöntekijöitä keikkatyöhön. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti ja tieto vuoroista tulee välillä lyhyellä varoitusajalla, mutta työntekijän niin toivoessa yritämme tarjota myös mahdollisuuksien mukaan täysiä työviikkoja (37,5h). Töitä tehdään arkipäivisin (ma-pe) ja ainoastaan iltavuorossa. Sinun tulisi siis olla arki-iltaisin hyvin käytettävissä. Tämä työ sopii hyvin osa-aikaista työtä hakevalle, joka pystyy sitoutumaan mahdollisesti pitkäksikin aikaa. Tämä työ sopii myös hyvin esimerkiksi opiskelijoille, joilla on mahdollisuus tehdä ainakin muutama työvuoro viikossa.
Odotamme sinulta
Opiskelutaustaa tärkeämpänä pidämme reipasta ja motivoitunutta asennetta. Olet ehkä jo kerryttänyt työkokemusta pakkaus- tai keräilytehtävistä, iltavuoro sopii sinulle ja olet toivottavasti käytettävissä tarvittaessa pidempäänkin. Pystyt tekemään vähintään pari vuoroa viikossa, mielellään enemmänkin. Oma auto ei ole välttämätön, kulkeminen onnistuu julkista liikennettä hyödyntäen.

Työssä vaaditaan vähintään hyvää suomen kielen taitoa eli hakijan tulee pystyä keskustelemaan ja ottamaan ohjeita vastaan suomen kielellä.
Muut tiedot
Tuntipalkka kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (10,95€/h) + iltalisä. Aloitus huhtikuun 2019 aikana, työt alkavat koulutuksella.

Hae tätä työpaikkaa täyttämällä profiili sivulla vmp.fi ja liitä mukaan myös CV sille varattuun paikkaan. Ole nopea, koska työpaikat täytetään pikaisesti!
Lisätietoja tehtävästä antaa HR-Koordinaattori Minna Heikkilä arkisin klo. 13-14.
Kesto
6-12 kk, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.03.2019 mennessä.