(Removed from publishing)

Keräilijä
Suomen Henkilöstötalo

Original publication date 8.3.2019

Haemme Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kahta keräilijää.

Tehtäviin kuuluu tukkukaupan tuotteiden keräilyä ja pakkaamista sekä lähettämötyötä arkisin päivävuorossa.

Odotamme sinulta reipasta, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyasennetta sekä mahdollisuutta ottaa työvuoroja vastaan joustavasti.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti noin 10-25 tuntia viikossa, keväällä ja kesällä mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja joustavan työn, kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mukavat ja huumorintajuiset työkaverit. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 11.3 klo. 9-11 ja ti 12.3 klo. 13-15 Suomen Henkilöstötalon aluepäällikkö Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531. Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta viimeistään 17.3.2019.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/