(Removed from publishing)

Kenttähuollon asiantuntija
Schneider Electric

Original publication date 11.1.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme nyt Espoon toimistollemme asiakaslähtöistä asiantuntijaa kenttähuollon tukitoimintoihin.

Toimit työssäsi monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa kenttähuollon tukitoimintojen tiimissä. Palvelet kenttähuollon asiakkaita puhelimessa ja digitaalisten työkalujen avulla. Otat vastaan tilaukset, reklamaatiot ja koordinoit toimenpiteet oikeille työntekijöille. Varmistat tilausprosessien sujuvan etenemisen, huolehdit laite- ja työtilauksista sekä näiden ajantasaisesta raportoinnista ja laskutuksesta.

Pidät asiakkaat ajan tasalla tilausten suhteen ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista sekä palvelet aktiivisesti sisäisä asiakkaitamme. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä. Teet työsi järjestelmällisesti ja sinulla on kyky priorisoida tehtäviä tarpeen mukaan.

Sinulla on vahvat tietotekniset taidot, halua ymmärtää teknistä ympäristöä ja motivaatiota kehittyä omassa työssäsi. Tulet toimeen asiakkaiden kanssa suomeksi sekä englanniksi. Olet myös tottunut työskentelemään joustavasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja sinulle on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Huolehdimme sinusta tarjoamalla suuren yrityksen kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 21.1.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Support Manager Anne Martikainen (0407502040).

Tutustu meihin ja työpaikkoihimme verkkosivuillamme.

#LifeIsOn
#SEura
#SEGreatPeople