(Removed from publishing)

Kemisti
UPM

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt kemistiä Pietarsaaren tehtaallemme.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Tulevan esimiehen terveiset

”Laboratoriotiimissä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä läpi sellun valmistusprosessin tukien tuotantoa ja kehittäen niin yleistä laaduntarkkailua kuin sisäisiä toimintatapojamme. Tueksesi saat motivoituneen sekä dynaamisen tiimin, jossa toiminnan laatu koetaan erittäin tärkeäksi. UPM:llä sinulla on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa erilaisille urapoluille mm. tuotannossa ja sen erilaisissa tukitoiminnoissa oman kiinnostuksesi mukaan. Tervetuloa!”  -Tomi Heikkinen

Mitä teet

Laboratoriossamme työskentelee noin 15 henkilöä erilaisissa raaka-aine-, prosessinvalvonta-, tuote- ja ympäristöanalytiikkaan liittyvissä tehtävissä. Laboratoriomme jätevesianalytiikka on akkreditoitu ISO 17025 mukaisesti. Toimit esimiestehtävässä ja vastaat tiimisi toiminnan suunnittelusta ja resursoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä tehdasorganisaation kanssa ja varmistat, että tiimisi osaaminen kehittyy vastaamaan organisaation muuttuvia tarpeita. Työhösi sisältyy myös laboratoriolaitteiden kunnossapidon suunnittelua, turvallisuuskäytäntöjen valvontaa ja toiminnan laadun seurantaa.

Kuka olet

Sinulla on kemistin tai laboratorioanalyytikon koulutus ja kokemusta esimiestyöstä ja/tai laboranttien ohjaamisesta. Tunnet sellu- ja paperiteollisuuden sekä ympäristöalan analyysimenetelmät ja sinulla on käytännön kokemusta FTIR, AAS, IC -menetelmistä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristö- ja laboratoriopäällikkö Tomi Heikkinen, +358405852439, tomi.heikkinen@upm.com.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.01.2019 oheisen linkin kautta.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

Rekrytointijärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contacthr@upm.com, puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.