(Removed from publishing)

Kemisti / Savanaho Oy, Lieto
MPS

Original publication date 3.1.2019

Savanaho Oy on riippumaton systeemitalo, joka kehittää ja valmistaa eri ominaisuuksia sisältäviä 2-komponenttisia uretaanielastomeeri-systeemejä pääasiakkaalleen Profmer Oy:lle. Valmistettavia tuotteita ovat mm autoteollisuuden osia, kuten kojelaudat. Valmistettavia materiaaleja ovat sekä pehmeät ja elastiset, että kovat elastomeerit.

Savanaho kuuluu yhdessä Hexamerin ja Profmer Oy:n kanssa samaan yritysyhtymään. Yhteenlaskettu liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa. Savanahossa työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä, liikevaihto on vajaat 700 000 euroa.

Oletko sinä etsimämme

Kemisti

Nykyisen työntekijän siirtyessä eläkkeelle haemme laborantin työpariksi uutta kemistiä. Tehtävässä vastaat uretaanisysteemien kehityksestä, tuotannosta ja laadunvalvonnasta. Rooliin kuuluu myös kemikaalilainsäädännön seuraaminen ja sen implementointi. Tämän lisäksi vastaat tehtävässä käyttöturvallisuustiedotteiden ja tuoteselosteiden laatimisesta.

Kemistin tehtävänroolissa pidät yhteyttä ulkopuolisiin analyysilaboratorioihin sekä raaka-ainetoimittajiin. Vastuullesi kuuluu myös materiaaliostot ja muut asiakaskontaktit. Sisäisesti tulet tekemään yhteistyötä muun muassa Profmerin myynnin ja tuotannon kanssa, esimerkiksi uusien tuotteiden tuotantoon ottamisen yhteydessä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla jo muutaman vuoden työkokemus alalta sekä aikaisempaa kokemusta 2-K polyuretaani /epoksituotteiden kehittämisestä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laadunvalvonnasta ja kemikaalilainsäädännön tuntemuksesta.

Koulutukseltasi olet orgaanikko tai polymeerikemisti. Englannin kielen osaaminen on tehtävässä välttämätön. Työotteeltasi olet toivottavasti käytännönläheinen ja tarkka. Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja sitkeys auttavat sinua menestymään työssä.

Tehtävässä pääset itsenäisesti vastaamaan raaka-aineista ja kehittämään niitä tarvittavaan suuntaan. Uusia reseptejä kehitetään asiakkaiden tarpeisiin vaihtelevasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 17.1.2019 mennessä.