(Removed from publishing)

Kemian- ja prosessiteollisuuden pääarvioija
Kiwa Inspecta

Original publication date 9.12.2019

Haluatko todellisen näköalapaikan organisaatioiden johtamisjärjestelmien kehitykseen? Haluatko kehittyä yhdessä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa arvostetussa ja kasvavassa organisaatiossa?

Haemme pääarvioijaa kemian- ja prosessiteollisuuden johtamisjärjestelmien arviointiin. Tehtävänäsi on arvioida em. toimialojen organisaatioiden johtamisjärjestelmiä sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta asemapaikkasi voi olla muuallakin Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista loppututkintoa kemian tai prosessitekniikan sektoreilta, useamman vuoden työkokemusta ko. toimialalta sekä ymmärrystä riskienhallinnan peruselementeistä. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on myös valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta laaja-alaista organisaation johtamis- ja kehittämiskokemusta, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä jämäkkää ja suunnitelmallista työskentelytapaa.  Aikaisempi kokemus toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehitystyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Luonteeltasi olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Et epäröi tuoda omaa osaamistasi esille, mutta kuuntelet myös muita asiantuntijoita sekä organisaatioiden esimiehiä ja ylintä johtoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme tarjoavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 22.12.2019.