(Removed from publishing)

Keittiöpäällikkö
Opteam

Original publication date 14.1.2019

Opteam etsii KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ Juvenes Skeneen / SAMK kampus ravintolaan ja kahvilaan, jossa valmistetaan kouluruokaa, kahviltatuotteita ja satunnaisesti tarjoilut koulun tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin.

Menestymisen avaimet

Etsimämme keittiöpäällikkö on energinen, hyvät vuorovaikutustaidot sekä motivointitaidot omaava, langat käsissään pitävä, jolla on luontainen auktoriteetti.

Seuraat alan trendejä ja tiedät missä ravintolamaailmassa mennään. Innovatiivisella ja tuloshakuisella otteella osallistut uuden ruokatuote- ja palvelukonseptin luomiseen ja kehittämiseen

Sinulla on tehtävään soveltuvan koulutus sekä aikaisempia näyttöjä ravintolan menestyksekkäästä esimiestyöskentelystä. Olet aidosti kiinnostunut hyvästä ruoasta ja laadukkaasta ravintolatoiminnasta.

Vastuualueesi

Vastaat keittiöprosessien ja konseptien toteuttamisesta, henkilöstösi valmentamisesta sekä ruoan tasalaatuisesta toteutuksesta ja asiakastyytyväisyydestä. Johdat tiimiäsi valmentavalla otteella, esimerkilläsi ja osallistumalla päivittäiseen työhön. Hallinnassasi on niin arki kuin juhla.

Otat vastuullesi talon keittiöiden kokonaistoiminnan ravintolapäällikön alaisuudessa, ketjun konseptit huomioiden. Haluat kehittää ja ylläpitää ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti tilaisuudesta toiseen.

Mitä tarjoamme sinulle

Kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen.

Monipuolisia työvuoroja niin arkisin kuin satunnaisesti viikonloppuisinkin.

Rennon ja mukavan työyhteisön.

Jos tehtävä sytytti sinussa innon, hae ihmeessä pikimmiten! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si.

Edellytykset työnsaannille: Esimiestaitoinen, Keittiöpäällikkö, Kokki, Hygieniapassi, Ravintola-ala, täysi-ikäinen, Suurkeittiö, Suurtalous