(Removed from publishing)

Keittiömestari, La Famiglia Flamingo, Vantaa
StaffPoint

Original publication date 28.3.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ammattitaitoista keittiömestaria vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen La Famiglia Flamingoon. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Haemme osaavaan porukkaamme ammattitaitoista keittiömestaria.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mieleen painuvan kokemuksen, ja se onnistuu ainoastaan siten, että jokainen annos, mikä keittiössämme asiakkaalle valmistetaan, on laadultaan excellent. Sinun tehtävänäsi on edestä johtamalla vastata tiimisi iskussa pitämisestä, ruokatuotteen erinomaisesta laadusta ja operatiivisen toiminnan pyörittämisestä. Työhösi kuuluu myös tuotekehitystä, mm. erikoismenujen ja ruokalistojen suunnittelua yhdessä ruokatuoteryhmämme kanssa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja innostunutta asennetta sekä myyntikatteen hallintaan liittyviä asioita. Valmistat ruokaa rautaisen ammattilaisen tavoin ja olet tuloshakuinen asiakaslähtöisellä tavalla. Ymmärrät mitä vastuita esimiehenä työskentelemiseen sisältyy, ja hoidat vastuullisesti työhösi kuuluvat tehtävät. Koet tärkeäksi asiakas - ja työtyytyväisyyden ja omalla esimerkilläsi varmistat niiden korkealaatuisuuden.


Edellytämme sinulta

Olet joustava alan ammattilainen. Sinulla on kykyä toimia ja johtaa joukkoja esimerkillisesti paineenkin alla. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja saat tiimisi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja jopa ylittämään itsensä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet reilu, jämäkkä esimies. Sinulla on jo useamman vuoden vahvaa osaamista esimiestyökokemuksen myötä.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi