(Removed from publishing)

Keittiömestari Helsinkiin
Lisäpalvelu

Original publication date 5.1.2019

Haemme keittiömestaria lämpimän kodikkaaseen ja tuttavallisen tunnelmalliseen ravintolaan Helsinkiin.

Oletko Sinä etsimämme keittiömestari?

Haemme jo kokenutta, itsenäistä keittiömestaria johtamaan ja kehittämään tätä kodikasta ja tunnelmallista ravintolaa. Johdat operatiivisesti työhön osallistuen ja vastaat ruokatuotteistuksesta, laadusta, ruokamyynnin tuloksesta, kehittämisestä sekä keittiöhenkilökunnan perehdyttämisestä ja työhyvinvoinnista. Luonteeltasi olet jämäkkä, oikeudenmukainen ja kannustava esimies; motivoit henkilökuntaasi omalla esimerkilläsi, johtaen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Kiinnostuitko?

Työt alkavat maaliskuussa kaupunkia kotoisammassa miljöössä, hyvän ruoan, virkistävän juoman ja iloisen seuran tarjoamassa, helposti lähestyttävässä ravintolassa, missä ruokalista vaihtuu säännöllisesti ja tarjolla on mielenkiintoisia sekä vastustamattomia makumatkoja. Ravintola hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita sekä tarjoaa tunnelmalliset puitteet myös kokous- ja juhlakäyttöön.

Edellytämme sinulta:

- Vahvaa kokemusta keittiössä työskentelystä sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä

- Erinomaisia henkilöstöjohtamistaitoja, hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa

- Taloudellista ajattelutapaa sekä intoa kehittämiseen ja kehittymiseen

- Suomen kielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksesi

 Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja kehittävän tehtävän upeassa ravintolakokonaisuudessa

- Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät kodikkaan tunnelmallisessa miljöössä

Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätä hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Voit jättää hakemuksesi nettisivuillemme tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.