(Removed from publishing)

Keittiömestari, Compass Group, Lahti
StaffPoint

Original publication date 7.11.2019
Haemme KEITTIÖMESTARIA yhteistyökumppanillemme Compass Groupille Ravintola Werstaaseen!

Keittiömestarina vastaat noin 350 lounasaterian ja useiden kokous- ja edustustilausten päivittäisestä valmistumisesta ja oikea-aikaisesta tarjoilusta. Olet energinen, innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen. Sinulla on vahva kokemus keittiön johtamisesta sekä näyttöä toiminnan kehittämisestä. Johdat ja kehität keittiön toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi ja lähimmän esimiehesi kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii suomenkielen osaamista, suurkeittiön ruoanvalmistus- ja suunnittelutaitoa, innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös esimieskoulutuksen, hyviä henkilöstöjohtamistaitoja ja muutaman vuoden kokemusta keittiöesimiehen tehtävästä. Vastaat keittiösi spiritistä, johtamisesta ja kehittämisestä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisinä samalla kun viihdyt toiminnan keskipisteessä. Ymmärrät henkilöstöravintolan keskeiset tunnusluvut, toiminnanohjausjärjestelmät, kuten Jamix ja kykenet niiden avulla sekä johtamaan päivittäistä toimintaa että suunnittelemaan reseptiikan, ruokalistat ja raaka-ainetilaukset.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 7:00-15:00, mutta myös satunnaisille illoille ja viikonlopuille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Edellytämme sinulta

-Vahvaa alan osaamista ja kokemusta.
-Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.
-Soveltuvaa koulutusta.
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
-Etsit pitkäaikaista suuntaa työurallesi ja olet valmis sitoutumaan.
-Voimassa olevaa salmonellatodistusta ja hygieniapassia.


Tarjoamme sinulle

- Ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ravintolassa
- Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat
- Mielenkiintoisen työympäristön
- Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
- Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa
- Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat videohaastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi