(Removed from publishing)

Keittiöapulaista uuteen Attendo-Aviapolikseen.
Attendo Aviapolis

Original publication date 13.2.2019

Me emme pelkää makua!
Etsimme Attendon hoivakotiin vakituiseen työsuhteeseen suomenkielistä KEITTIÖAPULAISTA. Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Laitosruoan aika on ohi!

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, etuja eri liikuntakeskuksiin ja etuja Fennian vakuutuksista. Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta! Tarjolla on vakituinen päivätyö viihtyisässä työympäristössä!

Hyvä ruoka on hyvää makua! Ja jos sinulla on hyvä maku, hae tätä paikkaa!

Hoivakodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. 300 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Eduksi luettavat asiat: Vanhustyö