(Removed from publishing)

Keittiöapulainen
Barona HoReCa Oy

Original publication date 11.2.2019

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa ravintoloissa, joustavat mahdollisuudet työvuorolistan rakentamiseen ja kokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa keittiötöissä?

Haemme KEITTIÖAPULAISIA tekemään työkeikkoja asiakasyrityksiimme Länsi-Uudenmaan alueella.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta keittiöstä tai alan opintoja. Näissä hommissa peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu!

Baronan työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti asiakasyritystemme välillä ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina, mutta toivomme, että olet halukas työskentelemään erityisesti päivävuoroissa.

Työssäsi tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Jos sinulla ei vielä näitä ole, niin ehdit ne hyvin hoitamaan ennen töiden aloitusta!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus
Eduksi luettavat asiat: Suomen kieli