(Removed from publishing)

Keittiöapulainen/ tiskaaja
Personalhuset

Original publication date 12.3.2019

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KEITTIÖAPULAISIA/TISKAAJIA keikkatyöhön asiakkaamme eri toimipisteille Tampereelle ja lähialueille.

Asiakkaallamme on tarjolla keittiö/astiahuollon tehtäviä. Työaika on päiväsaikaan tapahtuvaa ja tunteja on tarjolla 4-7,5h/ päivä.  Mikäli osaamistasosi riittää, pääset myös tekemään sijaisuuksia ruokapalvelutyöntekijänä. 

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.03.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! 

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.