(Removed from publishing)

Keittiöapulainen päivävuoroon
Barona Horeca Oy

Original publication date 21.5.2019

Nyt on loistava tilaisuus saada jalka oven väliin ja kauha kattilaan! Haemme keittiöapulaisia Tampereen alueelle.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi ruokien esivalmistelua, salaattien valmistusta, keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta ja muita keittiön avustavia työtehtäviä. Mikäs sen monipuolisempaa!

Työaika painottuu arjen aamuihin ja päiviin. Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri kohteissa, pääsääntöisesti Tampereen alueella Pirkanmaan Voimian toimipisteissä.

Toivoisimme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai ammatillinen koulutus. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu!

Jos et ole vielä löytänyt sitä omaa keittiötäsi, me Baronalla tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä tutustumaan erilaisiin työkohteisiin. Keikkatyö mahdollistaa työvuorojen valinnan joustavasti. Voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii ja siinä samassa työkokemuksesi kasvaa.

Oletko etsimämme keittiöapulainen? Älä suotta aikaile, vaan lähetä työhakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.