(Removed from publishing)

Kehityspäällikkö, Talouden tiimi
Yleisradio

Original publication date 25.3.2019

Yle on julkisen palvelun mediayhtiö, joka palvelee kaikkia suomalaisia ja tuottaa arvoa yhteiskunnalle. Tarjoamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet saada tietoa, kokea elämyksiä, viihtyä ja kehittää itseään.

Yle on Suomen suurin luovan työn yhteisö, jonka tv- ja radiokanavat sekä verkkopalvelut työllistävät koko maassa noin 2800 media-alan ammattilaista. Tule mukaan rakentamaan maan parasta julkisen palvelun mediaa!

Haemme huipputyyppiä, innokasta järjestelmien ja prosessien kehittäjää ulkoisen laskennan tiimiimme Helsingin Pasilaan!

Kehityspäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä ICT:n, hankinnan ja järjestelmän ylläpitokumppanien kanssa. Työsi painottuu Oracle Fusion Cloud -järjestelmän talouden eri moduulien sujuvan käytön varmistamiseen ja toiminnallisuuksien kehittämiseen. Tuet talouden eri moduulien pääkäyttäjiä järjestelmän toiminnallisuuteen liittyvissä asioissa.

Osallistut lisäksi muiden talouden järjestelmien, kuten Opus Capitan, M2  ja eMemon kehittämiseen ja mahdollisten virhetilanteiden käsittelyyn. Pääset kehittämään myös robotiikan käyttöä talouden järjestelmissä. Tehtäviin kuuluu talouden järjestelmien uusien ominaisuuksien analysointi, testaaminen ja käyttöönotto yhdessä pääkäyttäjien, ICT:n ja ylläpitokumppanien kanssa. Olet talouden teknisten asioiden yhteyshenkilö ICT:hen ja järjestelmätoimittajiin päin. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (taloudellinen ja/tai tietotekninen) ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi:

  • kokemusta taloushallinnon järjestelmien (ERP) käytöstä  / kehittämisestä

  • ymmärrystä ja kokemusta talouden prosesseista

  • kokemusta järjestelmiin liittyvistä teknisistä asioista (esim. XML, liittymät) 

  • ratkaisuhakuisuutta ja loogista päättelykykyä

  • järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä

  • kykyä kouluttaa ja ohjeistaa

  • toimeen tarttuvaa asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn uudistuvassa ja dynaamisessa media-alan yhtiössä, joka tukee henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ammatillista kehitystä. Pääset kehittämään talouden järjestelmiä, prosesseja ja robotiikkaa sekä osaksi huipputiimiä. Meillä on joustavat työajat ja mahdollistamme myös etätyön. Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa 10.4.2019 mennessä! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ulkoisen laskennan päällikkö Sini Fieandt (sini.fieandt@yle.fi), puh 040 709 2944, 28.3. klo 10-11 ja 2.4. klo 12-13.