(Removed from publishing)

Kehityspäällikkö, Materiaalihallinto
Neste Oyj

Original publication date 6.6.2019

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka investoi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien tapojen tekemiseen? Ja samalla on kiinnostunut kehittämään henkilöstön osaamista? Näin me toimimme Nesteellä. Rohkaisemme työntekijöitämme etsimään uusia innovaatioita ja kehittämään niin itseä kuin tuotteita ja palvelujamme. Kaikki tämä on auttanut meitä olemaan edelläkävijöitä!

Etsimme tuotannon omaisuudenhallintaan

Materiaalihallinnon kehityspäällikköä

vahvistamaan Nesteen Suomen tuotantolaitosten toimittajaverkostonhallintaa.

Ydinosaaminen ja tehtävät

Materiaalihallinnon kehityspäällikkönä vastaat Jalostamoiden, Satamien ja Terminaalien materiaalihallinnon kehittämisestä, digitalisoinnista, laadusta, omaisuuden arvon optimoinnista sekä kustannustehokkuudesta sekä uusien tehokkaampien palveluiden ja ratkaisujen käyttöönotosta yhdessä hankinnan, tuotannon ja omaisuudenhallinnan kanssa.

Vastuualueesi tulee koostumaan seuraavista osa-alueista:

  • Materiaalitoimittajien, materiaalitoimintojen ja materiaalilogistiikan johtaminen ja uusien toimintamallien kehittäminen
  • Tuotannon ja investointien materiaalitoimintojen uusien toimintamallien käyttöönotto
  • Toteutuneiden kulutusten ja kustannusten analysointi

Vastaat materiaalihallinnon tehokkuuden kehittämisestä, jatkuvasta parantamisesta yhteistyössä tuotannon, hankinnan, toimittajien, työnsuunnittelun sekä useiden muiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueesi tulee käsittämään Nesteen Suomen tuotantolaitokset ja satamat Porvoossa ja Naantalissa sekä jakeluterminaalit.

Seuraat, mittaat, arvioit ja kehität toimittajien suorituskykyä sekä tuotat keskeistä analytiikkaa omaisuudenhallinnan päätöksentekoa varten sekä investointienhallintaan. Tavoitteenasi on ottaa kaikissa toteutuksissa huomioon turvallisuus, käytettävyys, kustannustehokkuus (TCO), elinkaarenhallinta sekä jatkuvan parantamisen malli. Tuet Nesteen strategista hankintaan kehittämällä uusia yhteisiä toimintatapoja ja etsimällä ratkaisuja koko tilaus-toimitusketjulle.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä määrätietoista työskentelytapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Olet omiasi haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa ja työskentelet systemaattisesti yhteisten tavoitteiden eteen.

Hahmotat laajempia kokonaisuuksia ja kykenet hallitsemaan monimuotoisia verkostoja. Lisäksi edellytämme muutosjohtamisen taitoja sekä innostusta asioiden, ihmisten ja prosessien kehittämiseen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, teollisuuden  materiaalien hallinnasta sekä vastaavanlaisista tehtävistä. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitaalisia työkaluja budjetointiin, analysointiin sekä päätöksentekoon. Lisäksi arvostamme teknistä osaamista ja kokemusta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tehtävä on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Tueksi tarjoamme reilun ja osaavan työyhteisön. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Partners Esa Pekkarinen, 050 458 7627 tai esa.pekkarinen@neste.com.

Hakuaika päättyy 30.6.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.