(Removed from publishing)

Kehitysinsinööri, talteenotto
Metsä Fibre

Original publication date 19.12.2019

Haemme Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TALTEENOTON KEHITYSINSINÖÖRIÄ

vastaamaan talteenoton kehittämisestä.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehitysinsinöörinä vastaat talteenoton kustannustehokkuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä tavoitteiden mukaisesti. Varmistat prosessin tehokkaan päivittäisen toiminnan yhdessä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa. Tavoitteenasi on tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, kustannus- ja energiatehokkuus sekä korkea ympäristösuorituskyky. Teet myös tiivistä yhteistyötä laite- ja kemikaalitoimittajien kanssa. Huolehdit talteenoton prosessikehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aikaisemmin työskennellyt prosessiteollisuudessa. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisutaitoinen ja tavoitehakuinen. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

 

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi tehtaan kehityspäällikkö Minna Nyman (p. 050 598 7379) kertoo 3.1.2020 alkaen mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 19.1.2020 asti. Onnea hakuun!