(Removed from publishing)

Kehityshaluinen ja innokas asiakaspalvelija Netsille
Academic Work

Original publication date 29.1.2019
Onko sinulla asiakaspalvelusta vahva tausta? Oletko kunnianhimoinen ja kykenevä huolehtimaan itsenäisesti tehtävistäsi? Etsimme teknisen tukipalvelun asiakaspalvelun asiantuntijaa. Tämä on erinomainen tilaisuus työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, jossa on energinen ja nopeatempoinen tiimi. Jos tämä kiinnostaisi sinua, lue hakemus ja hae pikaisesti!
KUVAUS
Academic Work etsii Helsinkiin asiakaspalvelun asiantuntijaa. Palvelu on suora rekrytointi, mikä tarkoittaa, että rekrytointiprosessi tapahtuu Academic Workin kautta, mutta sinut palkataan suoraan Netsille.
TYÖNKUVA
Asiakaspalvelun asiantuntijana sinun tehtäviisi kuuluu antaa asiakkaille neuvoja ja ohjeita palveluista, joita yritys tarjoaa. Työskentelet osana tiimiä, joka vastaa korttipäätteiden teknisestä tuesta asiakkaille Ruotsissa ja Suomessa. Päivittäinen työ on nopeatempoista ja rutiinimaista. Tehtävä on täydellinen sinulle, joka olet organisoitu ja suhtaudut positiivisesti haasteisiin.

Tehtävä sopii sinulle joka suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun. Tämä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään asiakaspalvelutaitojasi kansainvälisessä yrityksessä, missä sinä ja tiimisi tulette työskentelemään yhdessä kohti kunnianhimoisia tavoitteita.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalikandidaatillamme on vahvaa asiakaspalvelutaustaa sekä kokemusta itsenäisestä työskentelystä. Lisäksi viihdyt nopeatempoisessa työssä. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta puhelimitse, esimerkiksi call centerista. Tärkeintä on aikaisempi kokemus sekä kiinnostus teknisistä työtehtävistä. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen, itseäsi johtava ja kiinnostunut asiakkaiden auttamisesta. Tämän lisäksi olet positiivinen joukkuepelaaja!

Etsimämme henkilöllä on:

Tehtävään sopiva koulutus (Yliopisto / AMK)
Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
Olet järjestelmällinen ja organisoitu työssäsi
Positiivinen asenne ja kyky työskennellä tiimissä
Hyvä suomen, ruotsin sekä englannin kielen taito


Lähetäthän hakemuksesi pian, aloitamme haastattelut heti kun löydämme tehtävään sopiva henkilö.

Aloitus:Mahdollisimman pian
Työmäärä:Kokoaika
Kesto:Vakituinen
Paikka: Helsinki, Pasila
Palkka:Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä:15.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi
MUUTA TIETOA
Nets Denmark A/S, Finnish Branch on osakeyhtiö, jonka tuotteita ovat erilaiset korttimaksamisen palvelut. Yritys tarjoaa maksamisen ratkaisuja pankeille, kaupoille ja yrityksille. Nets on osa tanskalaista Nets Holding A/S -konsernia, jolla on toimintaa 12 maassa. www.nets.fi