(Removed from publishing)

Kehittymishaluinen Project Delivery Specialist kansainväliseen yritykseen.
Academic Work

Original publication date 18.5.2019
Etsimme asiakas yrityksellemme kehittymishaluista tekijää työskentelemään kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Etsimämme henkilö on kiinnostunut logistiikasta, asiakaspalvelusta sekä halukas ottamaan vastuuta omista asiakasprojekteistaan. Tehtävä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle kehittyä kansainvälisten asiakas- ja toimitusprosessien ammattilaiseksi.
KUVAUS
Project Delivery Specialistina työskentelet vaativien asiakas- ja toimitusprojektien parissa. Olet osana tiimiä, jossa on kokeneempia kollegoita suomessa ja ulkomailta. Työn suorittaminen tapahtuu itsenäisesti ja vastaat omista nimetyistä asiakkuuksista, sekä heidän tarpeistaan aina tilauksesta toimitukseen ja laskuttamiseen saakka. Asiakaskunta koostuu sekä suomalaisista että kansainvälisistä asiakkaista ja toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana vaativa asiakaspalvelutyö sähköpostin ja puhelimen välityksellä, sekä yhteydenpito yrityksen sisäisiin kumppaneihin.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työympäristössä
* Tilaisuuden kartoittaa ymmärrystä toimitusketjun hallinnasta
* Ammattitaitoisen tiimin ja esimiehet työsi tueksi
* Vastuullisen, itsenäisen sekä monipuolisen työtehtävän


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla
* Omista asiakkuuksista vastaaminen
* Toimitusketjusta vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Suorittanut kaupallisen- tai teknisenalan korkeakoulu tutkinnon (AMK/ KTM/DI)
* Innostunut ja oppimishaluinen persoona
* Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti suomen- ja englannin kielellä


Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen toimisto- ja logistiikka-alan työtehtävistä sekä SAP- osaamisen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 31.12.2019 asti
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:hel02@academicwork.fi ).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakas yrityksemme on osa kansainvälinen konsernia, joka työllistää Suomessa yli 300 henkilöä ja kansainvälisesti sillä on yli 130 000 työntekijää.