(Removed from publishing)

Käyttöpäivystäjä
Caverion Suomi Oy

Original publication date 3.1.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen talotekniikan osaaja? Etsimme nyt uutta, innokasta käyttöpäivystäjää Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme. Hae heti mukaan energiseen porukkaamme!

Kiinteistövalvomon käyttöpäivystäjä tulee toimimaan jatkuvassa vuorotyössä ja vastaa valvomoon kytkettyjen kiinteistöjen talotekniikan säätämisestä etäyhteydellä sekä automaatiohälytysten käsittelystä.

Asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen ja systemaattinen työtapa ovat vahvuuksiasi. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa.

Hyvät eväät käyttöpäivystäjän tehtävään antaa:

  • talotekniikan tuntemus
  • tietokoneisen käytön perusosaaminen
  • talotekniikka-alan päivystyskokemus
  • koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta
  • englanninkielen taitaminen niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin

Tarjoamme rennon ja nuorekkaan työporukan, mielenkiintoiset kohteet ja monipuolisen työnkuvan. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Perehdytämme sinut tehtävään, pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com. #LI-TN1

Hae tehtävää 10.3.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.