(Removed from publishing)

Käyttöpäivystäjä (Data-center)
Caverion Suomi Oy

Original publication date 26.10.2018

Haemme nyt käyttöpäivystäjää Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme tiimimme vahvistukseksi. Oletko asiakaspalveluhenkinen ja itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja? Tarjoamme rennon ja nuorekkaan työporukan, mielenkiintoiset kohteet ja monipuolisen työnkuvan, hae heti mukaan!

Käyttöpäivystäjä tulee toimimaan jatkuvassa vuorotyössä ja työnkuvaan kuuluu:

  • teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta vastaaminen
  • valvomotehtävät
  • data-center kohteiden ylläpito

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen sekä systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa sekä nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt etkä hyydy hankalassakaan paikassa. Kokemus data-center ympäristöistä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta talotekniikan tuntemusta ja tietokoneisen käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta. Englanninkielen taitaminen on tärkeää niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin.

Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Perehdytämme sinut tehtävään, pääset kouluttautumaan eri automaatiojärjestelmien ja etäyhteyksien käyttöön, sekä muihin työn kannalta tärkeisiin järjestelmiin. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Janne Jokinen puh. 040 357 0842 tai sähköpostitse janne.j.jokinen@caverion.com. #LI-TN1

Hae tehtävää 18.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.