(Removed from publishing)

Käyttöliittymän testaaja, osa-aikainen, Tracker Oy, Oulu
Tracker Oy

Original publication date 10.12.2019

Tunnetko testauksen salat kuin omat taskusi? Haluatko päästä hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme käyttöliittymän testaaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tracker Oy:lle, itseohjautuvaa käyttöliittymän testaajaa alkuun puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Työssä vauhtiin päästyäsi sinulla on mahdollisuus työskennellä osa ajasta myös etänä. Tehtävä on osa-aikainen (15h /vko) ja työtunnit ovat sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Tulet työllistymään tehtävään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Käyttöliittymän testaajana työtehtäviisi kuuluu testausympäristön rakentaminen ja kehittäminen, käyttöliittymän katselmointi sekä tuotteen testaus eri laitteilla. Työssä kaivataan määrätietoisuutta ja itsevarmuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja testitulosten kommunikoimiseen kehitystiimille. Tehtävässä pääset siis muovaamaan käytettävyyttä entistä paremmaksi sekä perehtymään Tracker Oy:n toimintatapoihin. Tämä onkin loistava mahdollisuus esimerkiksi tekniikan alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle!

Tracker Oy on vuonna 1977 toimintansa aloittanut paikannuslaitteita ja -ohjelmistoja metsästäjille valmistava ja -myyvä yhtiö. Heidän tuotteensa Tracker on johtava paikannusjärjestelmä metsästäjille ja koirille. Yritys valmistaa niiden lisäksi GPS-satelliittipaikannukseen perustuvia laitteita sekä matkapuhelimissa toimivia paikannus- ja karttaohjelmistoja. Trackerin pääkonttori on Oulunsalossa.

Pääasialliset tehtävät
 • Testausympäristön rakentaminen ja kehittäminen
 • Tuotteen testaus tietokoneella sekä mobiililaitteilla (Android ja iOS)
 • Käyttöliittymän kriittinen katselmointi loppukäyttäjän näkökulmasta
 • Testaustulosten raportointi kehitystiimille
Odotamme sinulta
 • Teknistä koulutustaustaa
 • Vahvaa ymmärrystä ja näkemystä testauksen merkityksestä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Kykyä ottaa vastuuta ja työskennellä itsenäisesti
 • Harrastuneisuus ja kokemus laitteista katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta käyttöliittymän testauksesta
 • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn
 • Työhön vastuullisessa yrityksessä ja hyvässä työporukassa
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on tammikuun 2020 alkupuolella. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anni Keränen, 046 920 0308, anni.keranen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä.