(Removed from publishing)

Käyttöinsinööri
UPM

Original publication date 8.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt käyttöinsinööriä UPM Kaukaan paperitehtaalle Lappeenrantaan.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Käyttöinsinöörinä pääset työskentelemään monipuolisessa toimenkuvassa läpi paperin valmistusprosessin ja kehittämään niin konelinjaamme kuin toimintatapojamme. Tueksesi saat motivoituneen sekä kehittämislähtöisen tiimin, jossa noudatetaan jatkuvan parantamisen periaatteita. UPM Communication Paperissa sinulla on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa erilaisille urapoluille mm. tuotannossa, tuotekehityksessä, asiakaspalvelussa tai ostotoiminnoissa oman kiinnostuksesi mukaan. Tervetuloa!”  -Tommi Seppälä

Mitä teet

Vastaat tuotantolinjan valmistusprosessista ja osallistut linjalla tuote- ja prosessinkehitystyöhön. Osallistut lisäksi erikseen sovittuihin investointi- ja muihin projekteihin sekä henkilöresurssien suunnitteluun. Olet vahvasti mukana turvallisuustyössä ja turvallisuuden edistämisessä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa yhteistyötä toimitusketjun, käynnissäpitotiimin ja muun tehdasorganisaation kanssa.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus paperin tuotannosta ja/tai prosessinkehityksestä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan sitoutumista turvallisuuteen, esimiestaitoja, yhteistyökykyä, innovatiivisuutta ja sitoutumista jatkuvaan parantamiseen. Lisäksi sinulta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tommi Seppälä, 0405092930, tommi.seppala@upm.com.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.01.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.