(Removed from publishing)

Kausityöntekijä kiinteistöhuoltoon Lappeenrantaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 14.3.2019

Meidän kesävermeissä poistat taloilta eräpäivän! Etsimme Lappeenrantaan ahkeraa, luotettavaa ja säänkestävää

 

KAUSITYÖNTEKIJÄÄ KIINTEISTÖHUOLTOON
 
Tehtäviisi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueiden puhtaanapito ja viheralueiden hoito. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toivomme, että pystyisit työskennellä syyskuulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen tarpeen vaatiessa. Kyseessä osa-aikainen työsuhde ja viikkotunnit määräytyvät työtehtävän mukaan.

 

Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja.

 

Olisiko tässä passeli työ sinulle? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 7.4.2019 mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Tuomo Kuosma ti-to klo 10-14, puh. 050-4092811.