(Removed from publishing)

Kausi- ja kesätyöntekijöitä
Atria Suomi Oy

Original publication date 31.12.2019

Haemme nyt Atrialle kevään ja kesän sesonkeihin

KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kesätyö Atrialla avaa työelämän ovet. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia. Tarjoamme työn, josta saat paremman mielen.

Paikkoja on avoinna Nurmossa, Sahalahdessa, Kauhajoella, Forssassa, Koskenkorvalla, Seinäjoella, Kuopiossa ja Varkaudessa. Suurin osa kesätyöntekijöistämme tulee työskentelemään Atria Nurmon tehtaille tuotannon tehtäviin. Tehtäviä on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintolassa, tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä sekä jonkin verran myös toimihenkilötehtävissä.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut, yhteistyötaitoinen ja tarvittaessa valmis vuorotyöhön. Luethan tarkasti sen paikkakunnan ilmoituksen, johon olet hakemassa, koska osassa paikkakuntia ikäraja on 17 ja osassa 18 vuotta. Hygieniaosaamistodistus on hyvä olla jo valmiiksi suoritettuna.

Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta. Samoin jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä alan opinnot ovat sinulle eduksi. Toimihenkilötehtävät sijoittuvat pääasiassa Seinäjoelle ja Nurmoon.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa www.atria.com/kesatyo kunkin paikkakunnan ilmoituksen kautta. Koskenkorvalle, Varkauteen ja toimihenkilötehtäviin voit jättää avoimen hakemuksen. Haastatteluja ja valintoja teemme jo hakuaikana.